Foredrag, debat og andre aktiviteter i det gamle kloster

I løbet af året er der mulighed for at deltage i et spændende foredrag med kaffe og debat i Dormitoriet, som oprindeligt er klostrets sovesal. Vi kalder det “klosteraftener.”
Deltagelse er gratis – herunder vil listen blive opdateret med planlagte klosteraftener for 2024.

2 gange om året er det muligt at deltage i en filmaften i den gamle biograf i Løgumkloster. Løgumkloster menighedsråd abonnerer på muligheden for at benytte den gamle biografs sal og udstyr, hvilket skaber mulighed for at tilbyde menigheden en filmaften med efterfølgende debat.

Simon Grotrian var en af de største og mærkeligste digtere i nyere tid. Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Klosteraften

Tirsdag den 8. oktober kl. 19.30

Birgitte Stoklund, Rektor ved FUV, fortæller under overskriften ”Med Grundtvig i kærlighed og krise” Det med udgangspunkt i hans prædikener og hans salmer, men især i de mange digte, han skrev om og til sin store kærlighed Marie – også efter hendes død.

Klosteraften

Tirsdag den 5. november kl. 19.30

Else Marie Wiberg Pedersen fortæller under overskriften ”Guds ord i kvindemund”, om kvindelige folkekirkepræster og deres vej ind i folkekirken.

Fredragene er gratis og der serveres kaffe og kage i pausen

Fødsel

Slotsgade 11, DK-6240 Løgumkloster
Telefon præst: 74744747